DLA KOGO?

  • Dla osób z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej
  • Dla osób z nietolerancją glukozy na czczo
  • Z HOMA IR powyżej 1,5
  • Z wysoką insuliną na czczo
  • Ze zdiagnozowaną cukrzycą
  • Z nadwagą, otyłością, Hashimoto, PCOS


KORZYŚCI

  • Nauczysz się dobrze bilansować talerz
  • Poznasz czym różni się indeks glikemiczny od ładunku glikemicznego
  • Przygotujesz dania, które dają sytość na wiele godzin
  • Poznasz zdrowe przekąski
  • Zatrzymasz proces insulinoopornosci prowadzący do cukrzycy
  • Poznasz źródła i zastosowanie korzystnych dla zdrowia tłuszczów
  • Nauczysz się co eliminować i ograniczać a co powinno dominować na Twoim talerzu

JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY NAPISZ, ZADZWOŃ I ZAPOZNAJ SIĘ Z ZASADAMI REALIZACJI KURSÓW/SZKOLEŃ