DLA KOGO?
- Dla osób z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej
- Dla osób z nietolerancją glukozy na czczo
- Z HOMA IR powyżej 1,5
- Z wysoką insuliną na czczo
- Ze zdiagnozowaną cukrzycą
- Z nadwagą, otyłością, Hashimoto, PCOS
KORZYŚCI
- Nauczysz się dobrze bilansować talerz
- Poznasz czym różni się indeks glikemiczny od ładunku glikemicznego
- Przygotujesz dania, które dają sytość na wiele godzin
- Poznasz zdrowe przekąski
- Zatrzymasz proces insulinoopornosci prowadzący do cukrzycy
- Poznasz źródła i zastosowanie korzystnych dla zdrowia tłuszczów
- Nauczysz się co eliminować i ograniczać a co powinno dominować na Twoim talerzu
JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY NAPISZ, ZADZWOŃ I ZAPOZNAJ SIĘ Z ZASADAMI REALIZACJI KURSÓW/SZKOLEŃ